Stadsdeel Zeeburg


---

Wijziging afvalinzamelbeleidZeeburg

22 mei 2009

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg heeft op 19 mei 2009 besloten om het afvalinzamelbeleid te wijzigen. Het Dagelijks Bestuur stelt de stadsdeelraad van Zeeburg voor in te stemmen met het voorstel om in het gehele stadsdeel ondergrondse afvalbakken in gebruik te nemen, waar de openbare ruimte het plaatsen van ondergrondse containers toelaat.

De raadscommissie Fysiek Domein bespreekt het voorstel in de commissievergadering van 31 augustus. De stadsdeelraad behandelt het voorstel op 15 september.

Het Dagelijks Bestuur legt zijn voorstel voor inspraak voor aan belanghebbende bewoners, ondernemers en andere belanghebbende partijen. In de inspraakperiode van 23 mei tot en met 4 juli 2009 kunnen belanghebbenden hun mening geven. Dat kan mondeling tijdens het inloopspreekuur op maandag 15 juni van 19.00 tot 20.30 uur in de stadsdeelwerf aan de Cruquiusweg 92 in Amsterdam. Schriftelijk reageren is ook mogelijk door een brief te sturen aan het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg, postbus 380, 1000 AJ Amsterdam.

Gedurende de inspraakperiode is het voorstel van het Dagelijks Bestuur van Zeeburg in te zien in het Publiekscentrum van het stadsdeelkantoor aan de Cruquiusweg 5 te Amsterdam tijdens de kantooruren. In de inspraakperiode is het voorstel ook te downloaden.