© 2009 ECORYS Nederland BV
Arie Willem Stek nieuwe directeur ECORYS Rutten Communicatieadvies

22 mei 2009 - Met ingang van 1 mei is Arie Willem Stek als directeur in dienst getreden bij ECORYS Rutten Communicatieadvies in Amsterdam. Hij neemt het stokje over van Jan Rutten, die op eigen verzoek als directeur terugtreedt en als managing partner verbonden blijft aan het bureau. Jan Rutten krijgt daarmee de tijd en ruimte om zich meer te richten op complexe adviestrajecten, redactionele werkzaamheden en productvernieuwing.

Arie Willem Stek (45) was de afgelopen zes jaren Hoofd Marketing & Communicatie van BAM Vastgoed. Als vertegenwoordiger van BAM Vastgoed was hij vanaf de start verantwoordelijk voor de marketing van het branchebrede nieuwbouwportal http://www.niki.nl. Stek begon zijn loopbaan in marketing en communicatie van vastgoed in 1990. Vanuit deze achtergrond heeft hij veel kennis van de bouw- en vastgoedmarkt en van de communicatie rondom gebiedsontwikkelingen, één van de speerpunten van ECORYS Rutten Communicatieadvies. Als directeur van Rutten maakt hij tevens deel uit van het directieteam van ECORYS Nederland. Eén van zijn taken is de samenwerking met de andere divisies van ECORYS te versterken.

ECORYS: al 80 jaar bijzondere kwaliteit en persoonlijke service

ECORYS biedt onderzoek en advies van bijzondere kwaliteit. Onze op maat gesneden oplossingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Onze service is persoonlijk. De professionals van ECORYS denken op een betrokken wijze met onze klanten mee over de juiste oplossing voor hun vraag. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

80-jaar vignet 2009 is een bijzonder jaar voor ECORYS, waarin wij met trots ons 80-jarig bestaan vieren. Hiermee is ECORYS een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa. Meer weten over ECORYS? Klik hier.