NCRV

Touched by an Angel-weekend

Touched by an Angel weekend op Spirit 24

Zaterdag 23 en zondag 24 mei

Spirit 24

Meer dan 50 afleveringen in 48 uur

Het weekend van 23 en 24 mei staat Spirit 24 geheel in het teken van de populaire Amerikaanse televisieserie Touched by an Angel. In Touched by an Angel helpen engelen in mensengedaante mensen die worstelen met problemen veroorzaakt door drankmisbruik, familievetes of ziekte. De serie draait om de engel Monica die bij haar aardse opdrachten wordt begeleid door Tess, haar mentorengel en Andrew, de engel des doods.

Op verzoek van trouwe fans van deze kwaliteitsserie zendt Spirit 24 in het weekend van 23 en 24 mei meer dan 50 uitzendingen uit van âTouched by an Angelâ. En echte fans kunnen opgelucht adem halen, want tot in september van dit jaar zendt Spirit 24 dagelijks rond 23.10 uur een aflevering uit van de serie

In Amerika is producer Martha Williamson de grote kracht geweest achter de serie die in 1994 in Amerika begon. Williamson maakte het mogelijk dat op prime-time een serie over spirituele zaken werd uitgezonden. Iets wat tot die tijd voor onmogelijk werd gehouden. Dagelijks ontving de Amerikaanse producent CBS duizenden brieven van fans. Spirit 24 krijgt nu dezelfde positieve reacties binnen van kijkers die al jaren fan zijn van Touched by an Angel, dat door de EO beschikbaar is gesteld voor uitzending via Spirit 24.

Over Spirit 24

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland. Het is een samenwerking van 12 levensbeschouwelijke omroepen (KRO, RKK, EO, IKON, Joodse Omroep, ZvK, NMO, NIO, OHM, BOS, HUMAN en de NCRV).

De zender is interreligieus en multicultureel en biedt de kijker een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, cultuur en filosofie, gezien vanuit verschillende geloofsrichtingen en invalshoeken. De zender laat de kijker genieten en schept verwondering, zet aan tot nadenken en brengt op toegankelijke wijze (nieuwe) inzichten.

Wilt u ook Spirit 24 ontvangen? De zender is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 27 en via Ziggo op kanaal 575. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen.