Deelgemeente Charlois Rotterdam

Kampioenschap luchtgitaar spelen

De allereerste voorronde van het Nederlands Luchtgitaar Kampioenschap in Rotterdam wordt op zaterdag 23 mei gehouden in Lokaal Cultuur Centrum Larenkamp

Één van de voorrondes van het Nederlands Luchtgitaar Kampioenschap 2009, ofwel de Dutch Air Guitar Championships heeft nu ook in Rotterdam een plek gekregen. Het belooft een spektakel te worden, waarbij de deelnemers op muziek een gitaarsoloshow geven met allerlei gitaar moves, zoals de windmill, maar zonder dat er maar één echte gitaar aan te pas komt.

Meedoen

Meedoen kan nog. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via www.luchtgitaar.nl. Maar komen kijken is natuurlijk ook heel leuk!

Tijdens de voorrondes zijn er voor iedere deelnemer twee onderdelen. De eerste ronde bestaat uit een, door de deelnemer, zelf gekozen nummer en de tweede ronde bestaat uit verplicht nummer. Beide rondes duren precies één minuut. De beoordeling wordt gedaan door een vakkundige jury die aan het eind van de avond een winnaar uitkiest. De winnaar mag door naar de finale van het Nederlands Luchtgitaar Kampioenschap 2009 op 26 juni vanaf 20:15 uur in Paradiso te Amsterdam.

De voorronde van het Nederlands Luchtgitaar Kampioenschap op 23 mei begint om 21.00 uur. Lokaal Cultuur Centrum Larenkamp, Slinge 303 in Zuidwijk. Toegang: 3, -.