Leuke, sociale mannen te vinden op vrijwilligersdate

14/05/2009 09:34

Funky Fish

Deze keer geen klokkijken met een potentiële levenspartner tijdens een speeddate. Of vorkje prikken in het donker tijdens een dinnerdate. Maar handen uit de mouwen voor een betere wereld. Vrijwilligersorganisatie Serve The City en de christelijke datingcommunity FunkyFish.nl hebben de handen ineen geslagen en komen met het unieke concept 'de vrijwilligersdate'.

Tijdens het Pinksterweekend, 29 mei t/m 1 juni, zetten STC-vrijwilligers zich op creatieve wijze in voor een beter leefklimaat in hun stad. Met 58 projecten, waaronder het verzamelen van voedsel voor de Voedselbank, een stadswandeling met mindervalide, en een beautymiddag voor geweldslachtoffers, zetten zo'n 500 STC-vrijwilligers hun beste beetje voor. En achter een aantal van deze projecten schuilt meer...

Op 23 mei en 30 mei kunnen singles elkaar ontmoeten tijdens een vrijwilligersdate. Op 23 mei is er een grootscheepse opruimactie op het Rotterdamse eiland van Brienenoord en op 30 mei is er begeleiding nodig bij een interessante stadswandeling voor Amsterdamse oudjes. De twee STC-projecten bieden vrijgezellen dé kans om gelijkgestemden op een ontspannen manier te leren kennen. Het is dan ook goed mogelijk dat de single vrijwilliger zijn droomvrouw of droomman tegen het lijf loopt.

"We zijn ontzettend enthousiast over dit concept. Onze mission statement is mensen bij elkaar brengen en bijdragen aan een betere wereld. Met de vrijwilligersdate slaan we twee vliegen in een klap.", zegt Ruben Brands, oprichter van Funky Fish.

Meld je aan!

Ben jij single? Zet je je graag in voor jouw omgeving én vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Geef je dan nu op voor de vrijwilligersdate via www.servethecity.nl of www.funkyfish.nl/uitjes en wie weet ontmoet jij je perfecte partner!





http://www.funkyfish.nl