De Doelen Concertgebouw

Agenda van De Doelen

ZATERDAG
23 MEI
2009

CUARTETO CEDRÓN

Trance Festival - Klanken in cirkels
VRIJDAG
3 APR
2009

TRANCE FESTIVAL - KLANKEN IN CIRKELS

Anne Schwanewilms zing Strauss
ZATERDAG
4 APR
2009

ANNE SCHWANEWILMS ZING STRAUSS

KinderMuziekWeek 2009
foto: Diana Monkhorst
VANDAAG | EDUARD FLIPSE ZAAL | 14.00

KINDERMUZIEKWEEK 2009

DE GELUKKIGE FAMILIE (5+)

relevante artikelen:
Kindermuziekweek

Kindermuziekweek

prijs
normale prijs
EUR 11
jongeren t/m 16 jaar
EUR 5
vandaag alleen nog telefonisch kaarten reserveren via 010-2171717 De Gelukkige Familie (5+)

-
Jeugdtheater SIE

-
Een spannend verhaal over twee Slakken die graag op een zilveren Dienblad geserveerd en dan ook nog opgegeten willen worden. De fantasieën van een Handschoen en stampende Laars geven zo veel liefdesperikelen, dat vader Kwast helemaal van slag is. Een jeugdopera in één bedrijf waarin vijf zangers twee verhalen spelen van de sprookjesverteller Hans Christian Andersen.
SIE (Stichting Intorno Ensemble) ontwikkelt familiefestivals, kinderoperas en muziektheater voor kinderen en volwassenen. De voorstellingen van SIE zijn Nederlands gesproken of gezongen en voor iedereen toegankelijk. De voorstellingen kunnen overal worden geprogrammeerd. Naast voorstellingen organiseert SIE, in samenwerking met Bureau Vanaf 2, het festival Klassiek voor Kooters.

Rondom deze voorstelling staat in de Hal Eduard Flipse Zaal de Toren van Geluid opgesteld.

KinderMuziekWeek 2009
Tijdens de voorjaarsvakantie van vrijdag 20 februari t/m zondag 1 maart 2009 staat de Doelen op zijn kop! Letterlijk alles kan tijdens deze eerste KinderMuziekWeek, een gezamenlijk initiatief van de Doelen en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Kinderen van alle leeftijden en hun ouders kunnen tijdens de voorjaarsvakantie voorstellingen bekijken, instrumenten bespelen, aan interessante workshops deelnemen, zingen en zelf in de zalen van de Doelen optreden.
-
De KinderMuziekWeek wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Elise Mathilde Fonds, Stichting Bevordering van Volkskracht, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Gemeente Rotterdam (Centrumraad)
---