Ingezonden persbericht


CD THUNDERDOME FIGHT NIGHT

Een muzikaal gevecht tussen de beste mix masters van de hardcore scene; dat is het thema van Nederlands bekendste en oudste Hardcore evenement: Thunderdome - Fight Night, dat op zaterdag 23 mei verrijst in de Heineken Music Hall Amsterdam. Ter vertaling hoort hier uiteraard een onmisbare cd bij, waarmee de reeks collector items Thunderdome cd's weer is aangevuld. Vanaf zaterdag aanstaande is de cd compilatie "Thunderdome Fight Night" verkrijgbaar in de platenspeciaalzaak en te bestellen via internet. De cd bevat twee schijfjes, met op elke cd een muzikaal gevecht van headliners DaY-Már vs Unexist en 'The Outside Agency vs Mindustries'

De bikkelharde Thunderdome Fight Night cd staat voor de kenners garant voor een wannahave item. Voor dit nieuwe muzikale geweld staan de vechters lijnrecht tegenover elkaar met de beste Hardcore platen van dit moment. Wegdraaien, scratchen, loei zware bassen, drillende kicks, pitchen en de nodige klappen uitdelen zijn toegestaan, maar met èèn uitdrukkelijke regel: 'no hits below the belt'.

CD1 is het muzikale gevecht van "DaY-Már vs Unexist". DaY-Már is een Nederlandse dj/producente, herkenbaar aan haar Gothic looks, die hardcore, darkcore, frenchcore, industrial hardcore en UK hardcore produceert. Ze begon actief muziek te maken in 2003 en zit aangesloten bij het Masters of Hardcore label. Unexist is een Italiaanse hardcore dj/producer, lid van de dj-groep DT6 en tevens het pseudoniem Jappo. Met releases op de labels: Altern-Hate, Industrial Strength Europe, Industrial Strengt Records en Lethal Insanity 666 brak hij ooit door met de bekende plaat: "Attack". Voor het muzikale gevecht van dit schijfje gebruikten zij onder andere de platen: Negative-A -'Loops and Drinks', Tymon - 'Stay' en het Thunderdome Fight Night anthem 2009 K.O van Unexist vs. DaY-Már

CD2 is een sterke mix van het gevecht tussen "The Outside Agency vs Mindustries". Twee bekende duo's van de Hardcore scene. Ook dit gevecht gaat hard tegen hard. The Outside Agency bestaat uit het duo DJ Hidden en Eye D. Deze heren begonnen ooit met het produceren van drum & bass en belanden uiteindelijk met hun keiharde producties in de industriele Hardcore hoek. Met releases op de labels Mokum, Hong Kong Violence en Enzyme, hebben zij nu hun plek gevonden op hun eigen label Genosha. Mindindustries bestaat uit het duo In-Q-Bator en Emission. Deze heren brengen platen uit bij het hoogstaande hardcore label Enzyme Records, waaronder "Throes of Rejection" en "Facerocker". Voor het muzikale gevecht van de tweede cd gebruikten zij onder andere de platen: The Immobolizers - 'Life and Death (Thunderdome Fight Night Anthem 2009)', de Hardcore bom "Suffocate".

Het is album is vanaf zaterdag te koop in alle bekende winkels; zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en is tevens te bestellen op Bol.com. Ook is het album exclusief te downloaden bij www.dance-tunes.com.

www.thunderdome.com

//////EINDE PERSBERICHT//////

(