TROS

Hilversum, 20-05-2009
Afdeling Communicatie

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 23 mei
Z@PP - 08.45 uur

TERUG NAAR DE MIDDELEEUWEN MET THE BATTLE HANDBOOGSCHIETEN

Dit zijn de Z@PPSPORT-onderwerpen van zaterdag 23 mei:

The Battle
Met de battle handboogschieten gaan we terug naar de middeleeuwen. Topschutters Wietse van Alten en Coby Hurkmans maken op het Muiderslot van drie jongens en drie meiden echte Robin Hoods! Ridder Ron en jonkvrouw Angela moedigen de teams aan. Wie wint dit keer de slag om de Z@PPSPORT-beker?

Sportweetjes
Pijl en boog waren niet bedoeld om mee te sporten, maar waarvoor dan wel? En wat is een staande wip? Deze en andere wetenswaardigheden over boogschieten zie je in Z@PPSPORT.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 24 mei
Z@PP - 08.45 uur

TOP-MOTORCOUREUR HELPT BIJ GROOT PROBLEEM MET MINIBIKE

Dit zijn de Z@PPSPORT-onderwerpen van zondag 24 mei:

Hellup
Mike (11) is een snelle jongen: hij rijdt op 'n minidiskje; een kleine motor. Op de rechte stukken van een parcours kan hij lekker scheuren. Maar in de bochten wordt hij altijd ingehaald. Dat is balen, vooral bij wedstrijden! Joey Litjens reed eerst minibike en rijdt nu superbike. Hij is een van de beste van Europa en heeft vast genoeg power om Mike met zijn probleem te helpen.

Portret
Vandaag zijn we thuis bij Micaela. Niet lang, want we zijn vooral benieuwd naar wat ze in de sporthal doet. Ze is namelijk Europees Kampioen, maar in welke sport?

Action
Deel 5 van de reality-soap over het Sportaction-kamp in Arnhem. Waarom komt Jorinde in de kamer van Bart? En wie van de kids heeft de X-factor?

News flash: NK trampolinespringen
Worden de lenige ladies van Sparta uit Ermelo Nederlands kampioen trampolinespringen? Je ziet het zondag in Z@PPSPORT!

Presentatie: Ron Boszhard

Meer informatie op: www.zappsport.nl.