Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt melding

Culemborg, 23-05-2009 o Alerte getuigen belden vrijdagmiddag omstreeks 15.00 uur de politie toen zij in de Culemborgse wijk Dijkzicht een minderjarig meisje aantroffen in een parkje. Zij hadden gezien dat zij het parkje inging, gevolgd door een man op een scooter. Toen deze man even later weer tevoorschijn kwam, maar het meisje niet, vertrouwden ze het niet en gingen poolshoogte nemen. In verband met mogelijk onzedelijk gedrag heeft de politie een nader onderzoek ingesteld.

De technische recherche kwam ter plaatse voor sporenonderzoek. Daarvoor is het parkje tijdelijk deels afgezet geweest. Speciale zedenrechercheurs hebben inmiddels met het meisje, afkomstig uit Culemborg, kunnen spreken. Zij maakt het goed. Vrijdagavond heeft de politie in de omgeving een buurtonderzoek gehouden.

Getuigenoproep
Heeft u vrijdagmiddag in de wijk Dijkzicht een man met een scooter en een minderjarige meisje gezien? Of heeft u anderszins informatie dat voor het politieonderzoek van belang kan zijn, neemt u dan contact op met de politie in Culemborg op telefoon 0900-8844.
(08)

Laatst gewijzigd 23-05-2009 11:34 | © Regio Gelderland-Zuid |