Ingezonden persbericht


30 april 2009

Persbericht

Kids Spits geeft mega
show voor kinderen

Kids Spits is de naam van een gloednieuwe mega show voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De show lijkt op een christelijke variant van het Junior Songfestival of Kinderen voor Kinderen. Zaterdag 23 mei om 19.00 uur zijn alle kinderen van harte uitgenodigd op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem om deze show bij te wonen.

Tijdens de avond worden stoere liedjes gezongen, wordt er gedanst en zijn er hele leuke presentatoren. Kids Spits bestaat uit 16 (geselecteerde) zangers en dancers. Zij zorgen voor gave moves, dansen en liedjes. De twee coole gasten Left en Right zijn de presentatoren van de show. Uiteraard hebben ze alles goed voorbereid en kan er niks mis gaan...of toch wel? DJ Mike is de grootste kindvriendelijke DJ die er is! Naast het instarten van alle plaatjes, is hij altijd in voor een dolletje.

Omdat Kids Spits helemaal nieuw is moeten kinderen dit gewoon meemaken. Kom naar De Betteld op Aaltenseweg 11 te Zelhem, laat je verrassen en neem je vrienden mee. Kaarten zijn ¤ 7,50 per stuk en zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie kan worden gevonden op www.betteld.nl of op www.kidsspits.nl

Einde persbericht



Ingezonden persbericht