Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LOGEREN IN TENT VLAKBIJ OLIFANTEN TIJDENS RANGERKAMP IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Meer ontdekken over Afrikaans wildlife tijdens tweedaags kamp

Hilvarenbeek, maandag 4 mei 2009 - Wie alles over Afrikaanse dieren te weten wil komen, kan 'een dagje Afrika doen' in Safaripark Beekse Bergen. Maar, het wildlife park maakt het deze zomer nog spannender: tijdens een tweedaags rangerkamp kunnen deelnemers dineren, overnachten en ontbijten in een tentenkamp, vlakbij de olifanten en mantelbavianen. Op het programma staan een gamedrive per safaribus en een wandeling door het nachtelijke safaripark onder begeleiding van een ranger.

Dierenliefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van gorilla's, leeuwen en neushoorns kunnen deze zomer logeren middenin Safaripark Beekse Bergen. Vlakbij het verblijf van de olifanten, slaat het park een tentenkamp op dat plaats biedt aan twintig personen. Tijdens het tweedaags rangerkamp logeren gasten in tenten. Nadat zij overdag door het park hebben gewandeld, gereden en gevaren wacht een Afrikaanse braai-maaltijd. Daarna neemt een ervaren ranger de deelnemers mee op een nachtwandeling door het safaripark langs de dieren. 's Morgens - nog voor dat alle dagjesmensen het park ingaaan - wacht een ontbijt. Ook staat er een gamedrive op heet programma.

Rangerkamp
Safaripark Beekse Bergen organiseert de rangerkampen op 23 en 24 mei, 8 en 9 augustus, 22 en 23 augustus en 26 en 27 september. Deelnemers betalen ¤ 125 per volwassene, kinderen tot en meet 11 jaar genieten ¤ 10 korting. Inbegrepen zijn een oovernachting in het tentenkamp, Afrikaanse braai, gamedrive, nachtwandeling, ontbijt en drankjes. Reserveren kan via 0900-0200 (¤ 0,20 p.m.). Op aanvraag is het kamp oook te reserveren voor (grote) families, vriendengroepen en bedrijven. Meer informatie over Safaripark Beekse Bergen is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---