Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Oosterhout NB, 23-05-2009

Dronken automobiliste van de weg gehaald

WAALWIJK: De politie heeft vrijdagmiddag rond 14.45 uur op de
Winterdijk een 53-jarige automobiliste uit Waalwijk aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed tegen het verkeer in en hinderde overige weggebruikers op een kruising. Agenten die dit zagen, lieten de vrouw blazen. Daaruit kwam een score van 980 ug/l, ruim vier maal meer dan het toegestane maximum van 220 ug/l. Het rijbewijs van de Waalwijkse is ingevorderd, dit gebeurt bij waarden vanaf 575 ug/l. Tegen de automobiliste wordt proces-verbaal opgemaakt. Ze verklaarde behoorlijk wat wijn gedronken te hebben. Daarnaast had ze ook medicijnen gebruikt.

Vader mishandelt voetbaltrainer van zoon

OOSTERHOUT: Een 42-jarige Oosterhouter is vrijdagavond tegen 19.00 uur aangehouden wegens zware mishandeling. Hij wordt ervan verdacht een 45-jarige plaatsgenoot in het gezicht te hebben geslagen en getrapt. Dat gebeurde op een voetbalveld aan de Warandelaan. Het slachtoffer liep daarbij een hersenschudding op. De verdachte is de vader van een jeugdspeler. Zijn zoon gaat volgend seizoen bij een andere vereniging voetballen, maar moest nog wel een shirt inleveren. Daarover ging de vader verhaal halen bij de trainer/coach van het team van zijn zoon en mishandelde hem. De verdachte is ingesloten op het bureau.

Dronken knaap (15) vernielt fiets bij feest in Aalburg

AALBURG: De politie heeft zaterdagmorgen rond 02.00 uur een 15-jarige jongen uit Poederoijen aangehouden wegens vernieling. De dronken jongen had een fiets van een meisje vernield die stond geparkeerd bij een feest aan de Maasdijk. Beveiligers bij het feest grepen de knul in de kraag. Volgens hen zou de knaap ook over het nabijgelegen kerkhof hebben gelopen. De jongen is ingesloten op het bureau waar hij zijn roes kon uitslapen. De politie onderzoekt de zaak.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 23-05-2009 14:19 | © Regio Midden en West Brabant |