Politie Gelderland-Zuid

Waarschuwing voor zakkenrollers

Wijchen, 23-05-2009 o De politie in Wijchen waarschuwt bezoekers aan de Kasteelfeesten en het centrum van Wijchen voor zakkenrollers die daar op dit moment, zaterdagmiddag, actief zijn. Het afgelopen uur zijn vijf meldingen binnengekomen van weggenomen portemonnees. In Wijchen is inmiddels een SMS-Alert verstuurd met een preventiebericht.

In verband met de feesten zijn er extra veel mensen op de been in Wijchen. Via banken kwamen in korte tijd vier meldingen binnen, de betreffende bankpassen zijn inmiddels geblokkeerd. Een vijfde melding kwam via een agent die in de stad was. Meerdere surveillance-eenheden kijken uit naar mogelijke zakkenrollers.

Naar aanleiding van de binnengekomen informatie tot dusver is het volgende signalement bekend:
Het zou gaan om een man en een vrouw met Zuid-Europees uiterlijk. De man is slank en draagt een wit t-shirt en spijkerbroek. De vrouw zou gezet zijn en geheel in het blauw gekleed.

Heeft u dit tweetal gezien? Bent u eveneens slachtoffer geworden van zakkenrollerij in Wijchen? Of heeft u anderszins relevante informatie? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met politieteam Wijchen op telefoon 0900-8844.
(08)

Laatst gewijzigd 23-05-2009 16:03 | © Regio Gelderland-Zuid |