Politie Gelderland-Zuid

Aanhoudingen na huiselijk geweld

Heilig Landstichting/Nijmegen, 23-05-2009 o De politie hield vrijdagavond en vrijdagnacht op twee locaties een verdachte aan van huiselijk geweld. Dit na meldingen van ruzie.


* Vrijdagmiddag belde een man de politie dat een situatie in een woning in Heilig Landstichting onhoudbaar was geworden. De zoon des huizes bedreigde zijn ouders en zou al langer geweld tegen hen gebruiken. Dit escaleerde ook die middag. Agenten gingen ter plaatse en hielden de minderjarige jongen aan. De verdachte is overgedragen aan hulpverlenende instanties.
* Vrijdagnacht gingen agenten een kijkje nemen bij een woning in de wijk Neerbosch-Oost in Nijmegen. Ter plaatse hoorden zij uit de woning een hoop geschreeuw komen. Een aanwezige vrouw deed haar verhaal, zij gaf aan mishandeld te zijn door haar vriend. Omdat de vrouw pijn had, zijn de agenten met haar naar de huisartsenpost gegaan voor verdere zorg. De verdachte, van 40 jaar uit Nijmegen, was ook in de woning en is direct aangehouden op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. De man is voor verhoor ingesloten op het politiebureau. Hij is inmiddels in verzekering gesteld. Het onderzoek gaat verder.
(08)

Laatst gewijzigd 23-05-2009 15:27 | © Regio Gelderland-Zuid |