Straatwerving voor Unicef

Misschien bent u de Unicef-ledenwervers al tegengekomen op straat of bij u aan de deur? De ledenwervers werven leden langs de deur in verschillende plaatsen in Nederland.

Bedankt!
Bijna dagelijks melden zich op deze manier weer nieuwe Unicef-leden aan. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee! We willen alle mensen die lid zijn geworden van Unicef dan ook heel hartelijk bedanken voor hun steun!

Met steun van al deze nieuwe leden kunnen we structurele hulp bieden aan kinderen die onze hulp heel hard nodig hebben.

Hoe werkt het?
De wervers zijn herkenbaar aan de Unicef-kleding die ze dragen en aan een identificatiekaart met een ID-nummer. De Unicef-kleding bestaat uit witte of cyaanblauwe jassen of t-shirts met het Unicef-logo.

Ze mogen geen geld aannemen. Het gaat puur om het werven van Unicef-leden. De ingevulde formulieren worden door Unicef verwerkt. Binnen drie weken ontvangen de nieuwe leden een bevestiging van hun lidmaatschap.

De locaties waar de wervers op dit moment actief zijn:

Locaties mei 2009:

A: Alkmaar, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen
B: Barneveld, Breda
C: Castricum
D: Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Doorn, Drachten E: Ede, Eindhoven, Elburg, Emmeloord, Emmen, Epe G: Goor, Groningen
H: Haarlem, Hardenberg, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Holten, Hoogeveen, Hoogezand, Hoogkarspel, Houten K: Kampen
L: Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lemmer M: Middelburg
N: Nieuw- Vennep, Nuenen, Nunspeet O: Ommen
P: Purmerend, Putten
R: Roermond, Rotterdam
S: Sittard
T: Tiel, Tilburg, Twello U: Urk, Utrecht
V: Veenendaal, Vianen
W: Weert, Wezep, Wierden, Winterswijk Z: Zaandam, Zierikzee, Zutphen, Zwolle