Politie Noord- en Oost Gelderland
Zutphen - Bromfietser gewond na aanrijding


Een 21-jarige man uit Deventer is zaterdag 23 mei rond 11:30 uur gewond geraakt toen hij bovenop een auto botste. Vermoedelijk heeft de man de automobilist niet of te laat opgemerkt.


De bromfietser reed over de parallelweg van de Rijksstraatweg, komende uit de richting Lochem. Op het kruispunt met de Landweg botste hij bovenop een auto bestuurd door een 44-jarige vrouw uit Warnsveld, die het kruispunt op dat moment stapvoets naderde. De bromfietser is met ondermeer beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Zutphen - Mannen aangehouden na ruzie in café


Zaterdagavond 23 mei ontving de politie rond 23:30 uur een melding over een mishandeling die had plaatsgevonden in een café aan de Nieuwstad in Zutphen. Een 18-jarige man uit Utrecht zou met een glas in zijn gezicht geslagen zijn. De politie heeft twee mannen aangehouden.


Een 23-jarige man uit Zutphen werd ter plekke op de Nieuwstad aangehouden, nadat hij door een medewerker van het café aan de politie was overgedragen. Een tweede verdachte, een 21-jarige Zutphenaar, is later in de nacht aangehouden op het politiebureau, waar hij zich op verzoek van de politie vrijwillig meldde.
De 18-jarige man is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de mishandeling en heeft meerdere getuigen gehoord.


EINDE BERICHTEN



---- --