Politie Brabant-Noord

Horeca weekend

regio, 24-05-2009

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag is een 16-jarige Vughtenaar op de Parade aangehouden voor mishandeling. De man had een 17-jarige Rosmalenaar verschillende keren in het gelaat geslagen. De Vughtenaar is ingesloten voor verhoor.

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.30 uur zijn twee Tilburgse mannen (31 en 19) en een twee Tilburgse vrouwen (21 en 23) aangehouden op de Stationspasserelle voor mishandeling van een 40-jarige Osse beveiliger. De vier wilden de trein niet verlaten en werden hierop aangesproken. Vervolgens beet de hond van een van de verdachten in het been van de Ossenaar. De politie heeft bekeuringen uitgedeeld voor het niet voldoen aan een bevel. De 23-jarige vrouw kon zich niet legitimeren en is overgebracht naar het bureau.

Uden - Omstreeks half twaalf zaterdagavond is een 28-jarige Pool aangehouden op de Sint Jansstraat voor openbare dronkenschap. De man had schijnbaar klappen gehad van een onbekend iemand, wist niet meer waar hij woonde en was eerde ral geweigerd in een café. Om verder problemen te voorkomen is de man overgebracht naar het bureau.

Uden - In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 19-jarige en een 23-jarige Udenaar aangehouden in een horecagelegenheid aan de Markt op verdenking van een drugsdeal. De mannen werden met drugs aangetroffen op het toilet. Na verhoor op het bureau bleek dat er van dealen geen sprake was. De drugs is in beslaggenomen en vernietigd, de Udenaar zijn in vrijheid gesteld.

Uden - Na een melding van een getuige zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee broers (19 en 25) uit Uden aangehouden voor mishandeling van een 20-jarige Udenaar op het Mondriaanplein. Ze zouden hem hebben geschopt en geslagen. Toen de politie arriveerde, gingen de verdachten er vandoor. De 19-jarige kon op de Pastoor Spieringstraat in zijn kraag worden gegrepen. De 25-jarige werd later in zijn woning aangehouden. De mannen zijn overgebracht naar het bureau voor verhoor.

Uden - Op de Markt hebben agenten in de nacht van vrijdag op zaterdag een controle gehouden. Ze schreven daarbij een keer voor baldadigheid, een keer voor wildplassen en zes keer voor fietsen zonder verlichting.