Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 24-05-2009

Tweetal aangehouden met harddrugs bij dance-event

NIEUWE VOSSEMEER: De politie heeft zaterdagmiddag omstreeks 17.00 uur twee personen aangehouden wegens het bezit van harddrugs. Dat gebeurde bij een dance-event aan de Groeneweg. Een 25-jarige Steenbergenaar had diverse pillen, speed en GHB in zijn bezit; een 17-jarige jongen uit Schijf droeg ook pillen bij zich. Beide mannen zijn ingesloten en meegenomen naar het bureau.

Poolse broers verdacht van mishandeling landgenoot

STEENBERGEN: Twee Poolse broers van 42 en 49 jaar zijn zaterdagavond rond 21.30 uur aangehouden wegens mishandeling. Zij worden verdacht van mishandeling van een landgenoot in een pension aan de Kapelaan Kockstraat (Welberg). Het drietal zou op één kamer slapen waar ruzie is ontstaan. Een medewerker van het pension belde de politie. Wat er precies is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. De politie stelt een onderzoek in.

Fransman met 280 gram harddrugs betrapt

ZEVENBERGEN: Op de A16 heeft de politie zaterdagavond tegen 22.30 uur een 49-jarige automobilist uit Trappes (Frankrijk) aangehouden wegens drugsbezit. De man had bijna 280 gram heroïne en cocaïne bij zich. Agenten van het speciale Joint Hit Team dat drugshandel bestrijdt, hielden de man in de gaten toen hij Rotterdam binnenreed. Nadat er vermoedelijk een deal plaatsvond bij een tankstation, reed de Fransman via de A16 weer richting de Belgische grens. Ter hoogte van
Zevenbergen zetten de agenten hem langs de kant. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld op het bureau.

Roosendaler (35) rijdt in op politiebiker

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmorgen rond 03.30 uur een 35-jarige Roosendaler aangehouden, nadat hij met zijn auto op een politiebiker was ingereden. Twee agenten op de fiets wilden hem controleren, omdat de bestuurder onder andere erg hard richting de Markt reed. Zij wilden de Roosendaler aanspreken, maar die reed achteruit om vervolgens weer dreigend naar voren te rijden. Een van de bikers moest zijn fiets gebruiken als een soort van schild. Daarna kon de man aangehouden worden, waartegen hij zich overigens hevig verzette. Hij is ingesloten op het bureau.