Chantal Janzen terug in de musical Tarzan

27/04/2009 19:30

Joop van den Ende Theaterproducties

Tarzan stopt definitief op 24 mei 2009

Chantal Janzen is vanaf woensdag 29 april weer te zien als Jane in de musical Tarzan. Vanwege haar zwangerschapsverlof was Chantal de afgelopen maanden niet te zien in het Fortis Circustheater in Scheveningen. De rol van Jane is toen overgenomen door Bente van den Brand. Chantal: "Ik ben blij dat ik weer terug ben en nog 4 weken kan genieten van de rol die ik destijds gecreëerd heb. Na ruim twee jaar is het raar dat op 24 mei dan ook echt het doek valt voor deze musical."

Op 24 mei zijn er bijna 900 voorstellingen van de musical Tarzan gespeeld en hebben ruim 1,6 mijloen bezoekers de succesvolle musical Tarzan gezien. Tarzan komt hiermee in de top 3 van meest bezochte open einde musicals in Nederland na The Lion King en The Phantom of The Opera.

Tarzan ontving in 2008 de ANWB publieksprijs voor Musical van het Jaar. Clayton Peroti en Ron Link zijn voor hun rol in Tarzan bekroond met respectievelijk de Award voor Beste Mannelijke Bijrol en de Award voor Aanstormend Talent. Het Nederlandse castalbum van de musical Tarzan werd na de release binnen een half jaar goud en bereikte in september vorig jaar zelfs de platina status.

Tarzan is nog te zien tot en met 24 mei 2009 in het Fortis Circustheater in Scheveningen met onder anderen: Ron Link (Tarzan), Chantal Janzen (Jane), Bente van den Brand (understudy Jane), Joanne Telesford (Kala), Hans-Peter Janssens (Korchak) en Clayton Peroti(Tark).





http://www.musicals.nl