ADO Den Haag

PERSBERICHT

De Haagse Business C(l)up in het ADO Den Haag Stadion

Op 24 mei 2009 zal de Haagse Business C(l)up plaatsvinden in het ADO Den Haag Stadion. De opbrengst van dit evenement zal voor een groot deel ten goede komen aan de humanitaire organisatie Right To Play.

De Haagse Business C(l)up wordt georganiseerd door stichting 2Inspire. Deze stichting wil inspireren door kunst, door cultuur, door sport en door inspirerende voorbeelden van topsporters en kunstenaars. Het doel van de stichting is de arbeids-participatie van 55-plussers te faciliteren en sport- en cultuureducatie van jongeren te stimuleren.

Right to Play is een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de levens van kinderen in ontwikkelingslanden. Hun doel is om de ontelbare mogelijkheden die sport biedt te gebruiken bij de ontwikkeling van kinderen en zo gemeenschappen te versterken.

Op deze dag kunnen 32 bedrijven, overheidsinstellingen, stichtingen, verenigingen of scholen haar 'business' presenteren in combinatie met een 6-tegen-6 voetbaltoernooi onder leiding van oud-scheidsrechter Dick Jol. Na afloop wordt de Haagse Business C(l)up uitgereikt door oud-ADO Den Haagspeler Lex Schoenmaker.

Meer informatie over De Haagse Business C(l)up vindt u op www.adodenhaag.nl of www.righttoplay.nl, bedrijven en organisaties kunnen zich hier ook inschrijven.