Gemeente Winterswijk


15 mei 2009

Wie wordt de nieuwe Robert Geesink?

Winterswijk - Op zondag 24 mei aanstaande om 13.30 uur vindt in Winterswijk de Rabo Dikke Banden Race plaats. Deze wedstrijd is bedoeld voor kinderen in de leeftijd tussen zeven en twaalf jaar, die graag kennis willen maken met de wielersport. De deelname is gratis en iedere deelnemer krijgt na afloop een leuke attentie mee naar huis.

Rabo Dikke Banden Race wordt georganiseerd door Wieler Promotion Winterswijk en de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU). In het kader van de breedtesport is er een nauwe samenwerking met de gemeente Winterswijk. De wedstrijd vindt plaats op een geheel verkeersvrij fietsparcours. Deelname is mogelijk op eigen fiets, het maakt niet uit of dit een gewone fiets, mountainbike of citybike is. Deelname op een racefiets is niet toegestaan. Vanaf 12.45 uur kunnen de deelnemers zich melden bij de jurybus op de markt in Winterswijk. Daar krijgen zij rugnummers en helmen verstrekt. De wedstrijd wordt in verschillende leeftijdsgroepen gereden, zodat iedereen gelijke kansen heeft.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 20 mei via een e-mail aan sdejong@winterswijk.nl. met vermelding van naam, adres, school, leeftijd en het telefoonnummer van het kind. Daarnaast kan men zich persoonlijk aanmelden bij de jurybus op de markt op dag van de wedstrijd. Dit kan tot uiterlijk 12.45 uur.