Politie Zeeland


---


W-1067-2009 Aanhoudingen na ruzie in speeltuin, Vlissingen
Door de politie zijn zaterdagmiddag in een speeltuin in Vlissingen drie personen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie.
Het begon met een ruzietje tussen twee jongetjes van circa acht jaar. De ruzie werd gesust door een ouder meisje. De moeder van één van de jongetjes komt kort daarna naar dit meisje toe om te praten, het lijkt uitgepraat te zijn.
Totdat even later twee meisjes van circa 16 jaar de speeltuin binnenlopen en verhaal gaan halen bij het oudere meisje en het groepje waar ze bij hoort. Dit resulteert in een vechtpartij waarbij een tafel en enkele stoelen in het rond vliegen. Het oudere meisje wordt bij de haren gepakt en krijgt een vuistslag in het gezicht. Kleine kinderen in de speeltuin zijn getuige van deze vechtpartij. De politie moet ter plaatse komen en er worden drie personen aangehouden. Een moeder van 36- en twee meisjes van 16 jaar.

W-1068-2009 Fietser gewond bij frontale botsing, Biggekerke
Bij een frontale botsing tussen twee fietsers is zondagavond rond 19.00 uur een 70-jarige Vlissinger gewond geraakt.
Op het fietspad langs de Rondweg kwamen twee fietsers, de 70-jarige Vlissinger en een 80-jarige plaatsgenoot, elkaar tegemoet gefietst. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee frontaal met elkaar in botsing en kwamen ten val. De 80-jarige man viel in het gras maar de 70-jarige man viel met zijn hoofd op het asfalt. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. De 80-jarige kon na onderzoek weer naar huis. De 70-jarige man is later vanavond overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen.





Politie Zeeland