Politie Zeeland


---


W-1064-2009 Aanrijding in Kerkwerve
Zondag omstreeks 11.45 uur vond op de kruising Kakkersweelweg/
Lokkersweg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland wilde een auto die voor hem reed inhalen. Tijdens het inhalen van deze auto sloeg een auto die daarvoor reed, linksaf richting de Lokkersweg. De 19-jarige bestuurder kon een aanrijding niet meer voorkomen en raakte de afslaande auto midden in de linkerflank. Als gevolg van de aanrijding belandde deze auto in de sloot. De bestuurster, een 41-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes maar kon na controle weer naar huis. Haar 15-jarige dochter kon via de achterklep uit de auto komen. De 19-jarige automobilist kwam met de schrik vrij.

Z-1065-2009 Auto in de greppel, IJzendijke
Bij een eenzijdig ongeval op de Willemsweg is zondag rond 13.45 uur een auto in de sloot beland.
Een 28-jarige Duitse automobiliste reed, samen met echtgenoot en kind, richting IJzendijke toen de auto met de rechterwielen naast de weg raakte. Bij tegensturen terug de weg op schrok ze van een tegenligger waarna de auto aan de linkerzijde van de weg in een greppel reed. Alleen de 28-jarige vrouw raakte bij het ongeval licht gewond. Zij werd door brandweerpersoneel uit haar auto bevrijd waarna ze voor onderzoek werd overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Haar echtgenoot en dochtertje kwamen met de schrik vrij.

W-1066-2009 Kop/staartbotsing op A58
Op de A58 ter hoogte van Goes raakten zondag rond 18.00 uur twee voertuigen beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Op de linkerrijstrook reed het verkeer in file en moest een 28-jarige automobilist uit Roermond afremmen. Een 41-jarige automobilist uit Broek in Waterland die achter hem reed, zag dit te laat en botste tegen de achterzijde van de auto.
De 28-jarige bestuurder liep bij het ongeval een pijnlijke nek/schouder op en is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. Beide voertuigen raakten beschadigd en moesten worden weggesleept.





Politie Zeeland