Gemeente Capelle a/d IJssel


* Persberichten

Bijeenkomsten `Capelle en de kredietcrisis'

De gemeente organiseert op 25 en 26 mei bijeenkomsten voor Capelse (maatschappelijke) organisaties en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Sinds ruim een half jaar houdt de kredietcrisis de wereld in zijn greep. De precieze omvang is nog onduidelijk, maar de verwachting is dat organisaties steeds minder opdrachten krijgen, handel stil komt te liggen en nieuwe ondernemers moeilijker aan kredieten kunnen komen. Daarnaast zal de werkloosheid waarschijnlijk aanzienlijk toenemen. Wat merken Capelse organisaties op dit moment van de kredietcrisis? Wat zijn de gevolgen voor de toekomst? De gemeente wil graag een beeld krijgen van wat de crisis met Capelle aan den IJssel doet. Zo kunnen we, waar mogelijk, passende maatregelen nemen.

De gemeente organiseert daarom op 25 en 26 mei bijeenkomsten voor Capelse (maatschappelijke) organisaties en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging. Beide bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.