Gemeente Giessenlanden



* Reconstructie fietspad, week 22
Het fietspad richting de Doetse Kom, parallel aan de Kerkweg is dringend toe aan een opknapbeurt. Het fietspad wordt in week 22 voorzien van nieuwe verharding. De werkzaamheden duren ongeveer 3 dagen. Het fietsverkeer wordt langs de werkvakken of via de Kerkweg geleid. Om de veiligheid van de weggebruiker en bruikbaarheid van de weg te borgen is dit tijdelijk een 30km/u zone.
Â
Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met dhr. L. van Helden, 0183-583897.

* Werkzaamheden Giessen-Oudekerk, Oudkerkseweg 40 t/m 66B Op maandag 25 mei a.s. wordt begonnen met de bestaande riolering te vervangen en een nieuwe riolering voor de afvoer van het regenwater wordt aangelegd. Vervolgens wordt het gehele wegprofiel opgehoogd en herstraat. Deze werkzaamheden lopen tot medio juli 2009.
Â
In verband met de toegankelijkheid van het werk voor de aannemer en eventuele hulpdiensten wordt u verzocht niet voor de afzettingen te parkeren. De hulpdiensten worden door de gemeente op de hoogte gesteld van de uitvoering van de werkzaamheden. Het streven is om zo weinig mogelijk overlast te bezorgen, maar vragen uw begrip voor enige hinder.

* (Klein)asfaltwerkzaamheden startend in Minkeloos Vanaf 18 mei zal de toplaag op de asfaltverharding aan de Minkeloos worden aangebracht.
De werkzaamheden zijn een vervolg op eerdere werkzaamheden in oktober 2008. Er wordt geprobeerd om de overlast tot een minimum te reduceren.
Â
Meer werkzaamhedenâ¦
Na het afronden van de reconstructie aan de Minkeloos zullen op diverse locaties in de gemeente klein asfalt onderhoudswerk plaatsvinden. Door de strenge winter heeft het asfalt flink geleden. Daarom zijn er veel locaties waar onderhoud nodig is om te zorgen voor een goed wegdek. Het klein asfalt onderhoud zal eind mei zijn afgerond. Eventuele omleidingen worden met borden aangegeven.
Meer info