Gemeente Schouwen-Duiveland


Welkom nieuwe inwoners

Publicatiedatum: 19 mei 2009
Datum laatst gewijzigd: 19 mei 2009

PERSBERICHT

Datum

19 mei 2009

Informatie

N. Dorst 0111 452 168

GEMEENTE HEET NIEUWE INWONERS WELKOM

Voor diegenen, die zich vorig jaar en begin dit jaar op Schouwen-Duiveland hebben gevestigd, is er maandag 25 mei gelegenheid om kennis te maken met het gemeentebestuur. Deze jaarlijkse bijeenkomst voor nieuwe inwoners wordt gehouden in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Zierikzee. Aanvang: 19.30 uur .

Voor deze bijeenkomst zijn 660 nieuwkomers uitgenodigd. De opzet van deze avond is in grote lijnen hetzelfde als in voorgaande jaren. Nieuw is het karakteristieke geluid van meeuwen waarmee de avond wordt ingeluid. Hierna heet burgemeester G.C. G.M. Rabelink de nieuwe inwoners van Schouwen-Duiveland welkom.

Aan de hand van foto's van projecten vertellen de leden van het college van burgemeester en wethouders iets over hun werkzaamheden.

Na de pauze (omstreeks 21.00 uur) kunnen de nieuwkomers aan de hand van de dvd van TSTP over Schouwen-Duiveland kennismaken met hun nieuwe woonomgeving. Na afloop (ca 21.25 uur) is er alle gelegenheid voor een informeel praatje met andere nieuwe inwoners en bestuurders.

In de ruimte voor de Burgerzaal laten verschillende maatschappelijke organisaties iets van hun werkzaamheden/activiteiten zien.