Deelgemeente Charlois Rotterdam

Opknapbeurt Maastunnelplein en Maastunnel

Het Maastunnelplein en de Maastunnel krijgen een opknapbeurt. Gemeentewerken verricht in twee fases onderhoudswerkzaamheden op zowel het plein als op de wegen die leiden naar het plein. In de Maastunnel worden onderhoudswerkzaamheden aan de ventilatiekanalen uitgevoerd.

Nu de aannemers bekend zijn en ook de uitvoeringsplanning is gemaakt, kunt u tijdens een inloopbijeenkomst meer informatie krijgen.

Informatiebijeenkomst

De bijeenkomst is op maandag 25 mei van 18.00 tot 20.00 uur in Wijkgebouw Tarwewijk aan de Wolphaertsbocht 500. Medewerkers van Gemeentewerken geven tijdens deze bijeenkomst een toelichting op het project Maastunnelplein en Maastunnel. Het gaat hierbij om de verkeersomleidingen, de bereikbaarheid van uw woning/bedrijf, alternatieve routes voor het openbaar vervoer en dergelijke. Op deze avond kunt u ook vragen stellen.

Kijkt u voor meer informatie over de werkzaamheden op www.rotterdam.nl. Ga vervolgens naar Werken aan de weg.

Voor meer inlichtingen over deze informatieavond en de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw W. Roozenbeek, afdeling Communicatie Gemeentewerken Rotterdam, tel. (010) 489 42 32, email: maastunnel@gw.rotterdam.nl .