Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (22-09)

20 mei 2009

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 25 tot en met 31 mei 2009.

Wethouder 't Hart wenst schoolschaakteam succes Wethouder Gert-Jan 't Hart brengt dinsdag 26 mei om 08.45 uur een bezoek aan het schoolschaakteam in basisschool de Duif, Salamanderveen 354 om hen succes te wensen met hun deelname aan het Nederlands Kampioenschap Schoolschaken. De eerste ronde van de finale van dit kampioenschap vindt op 30 mei plaats in Nijmegen.

Wethouder Mijnans reikt certificaten uit
Wethouder Jan Willem Mijnans reikt dinsdag 26 mei om 19.30 uur certificaten uit aan 28 leerlingen uit het derde leerjaar van openbare scholengemeenschap De Oude Maas, die met goed gevolg de opleiding tot toezichthouder en bedrijfshulpverlener hebben gevolgd.

Wethouder 't Hart opent Schoolkorfbaltoernooi
Wethouder Gert-Jan 't Hart opent woensdag 27 mei om 13.20 uur het Schoolkorfbal-toernooi van korfbalvereniging Olympia, sportpark Oostbroek aan het Tennispad 1. Als openingshandeling onthult de wethouder een bord met het nieuwe logo van de vereniging. Aan het toernooi doen 87 teams van 13 scholen mee.

Wethouders Lewis en 't Hart verrichten starthandeling bibliotheek Wethouders Marjolijne Lewis en Gert-Jan 't Hart verrichten donderdag 28 mei om 16.00 uur de starthandeling voor de bouw van de nieuwe bibliotheek en parkeergarage. Zij doen dit samen met Huub Leenen, directeur van de bibliotheek, en leerlingen van een basisschool. De officiële handeling vindt plaats op de locatie van de nieuw te bouwen bibliotheek met parkeergarage aan de Markt-Vredenhofplein.

Interne links


* Vredehofplein / Markt