Gemeente Anna Paulowna

Gemeente geeft burgerjaarverslag 2008 uit

Op maandag 25 mei verschijnt het burgerjaarverslag 2008 van de gemeente Anna Paulowna. In het jaarverslag doet burgemeester Sylvester verslag over de kwaliteit van de dienstverlening en van de procedures voor burgerparticipatie. Bovendien is er een hoofdstuk gewijd aan de behandeling van klachten en bezwaarschriften.

Het burgerjaarverslag wordt in de week van 25 tot en met 29 mei huis-aan-huis in de gemeente verspreid en is ook te verkrijgen in het gemeentehuis en in de bibliotheek. Bovendien staat het burgerjaarverslag binnenkort in zijn geheel op de gemeentelijke website.

Â

Reacties

In het jaarverslag is een reactieformulier opgenomen. De gemeente(raad) vraagt de inwoners zich uit te spreken over de inhoud en het nut van het burgerjaarverslag, ook omdat het kabinet de verplichting van het maken van een burgerjaarverslag wil afschaffen. Aan de hand van de reacties van de inwoners willen raad en college bepalen of en hoe de gemeente volgend jaar verantwoording moet afleggen over de dienstverlening, burgerparticipatie en klachtenbehandeling.

Nieuws