Vlaamse Overheid

Brusselsesteenweg (N4) en Louis Gunsstraat

Overijse: heraanleg kruispunt Brusselsesteenweg (N4) en Louis Gunsstraat

Vlaamse overheid

vrijdag 22 mei 2009

Op 25 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) met de heraanleg van het kruispunt van de Brusselsesteenweg en de Louis Gunsstraat in Overijse. Tijdens de gehele duur van de werkzaamheden zullen tijdelijke verkeerslichten het verkeer op de Brusselsesteenweg regelen, en zal het verkeer beurtelings een rijstrook kunnen gebruiken. Dat zal voor aanzienlijk vertraagd verkeer zorgen. Er wordt aangeraden om de Brusselsesteenweg te mijden en in de plaats ervan de E411 te gebruiken. Volgens de huidige planning zullen de werkzaamheden drie weken duren (tot 12 juni).

De Louis Gunsstraat en de Brabandtlaan blijven tijdens de gehele duur van de werkzaamheden afgesloten. De 'Colruyt'-winkel en het 'Lukoil'-tankstation blijven bereikbaar via de Reebokweg.

Het kruispunt van de Brusselsesteenweg L. Gunsstraat is een van de 131 erkende gevaarlijke verkeerspunten die door het Agentschap Wegen en Verkeer heraangelegd worden in de provincie Vlaams-Brabant.

De kostprijs van de werkzaamheden bedraagt 217.000 euro (incl. BTW). De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemer nv Wegebo.

Het plan als bijlage dient ter verduidelijking.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Anton De Coster, communicatieverantwoordelijke Tel: 02 257 23 11
Fax: 02 257 23 80
E-mail: wegen.vlaamsbrabant@vlaanderen.be

Bijlagen:


* Plan bij heraanleg kruispunt Brusselsesteenweg Overijse (doc, 1236 kB)