Gemeente Elburg

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo Elburg

090525 Klanttevredenheidsonderzoek Wmo Elburg

Elburg, 25 mei 2009

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo individuele voorzieningen 2008

Over het jaar 2008 heeft er een klanttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden met betrekking tot de individuele voorzieningen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo).

Aan de klanten van de gemeente Elburg die in het jaar 2008 een Wmo beschikking gekregen hebben is gevraagd om mee te werken aan dit onderzoek. Dit was mogelijk door de thuisgestuurde enquête in te vullen en terug te sturen naar de gemeente. Er is een respons behaald van 36%, waarmee het een representatief onderzoek is geworden.

Onder de klanten die de enquête terug stuurden zijn drie boekenbonnen uitgereikt. Deze zijn uitgereikt door Wethouder van der Velde en Willemijn Zwart, stagiaire van de gemeente Elburg die het onderzoek uitgevoerd heeft. De klanten die een prijsje gewonnen hebben zijn: de heer Van Hemert uit 't Harde, mevrouw Smit-Bos uit Elburg en mevrouw Vlaardingenbroek-Bosscha uit 't Harde.

De resultaten van het onderzoek zullen onder andere gepresenteerd worden tijdens de Verantwoordingsdag op 10 juni 2009. Nadere informatie kunt u vinden op de gemeentepagina in de Weekkrant huis-aan-huis.
laatst gewijzigd: 25-05-2009 | print deze pagina print deze pagina | download document: 090525 Klanttevredenheidsonderzoek Wmo Elburg | grootte: 1.36 kb