Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 25-05-2009

Recherche district Oosterhout onderzoekt steekincident (2)

DONGEN - Naar aanleiding van eerdere berichtgeving omtrent een steekincident in de Zuivelstraat heeft de politie niet vijf, maar vier mannen aangehouden. Drie mannen van 20, 28, en 38 jaar, afkomstig uit Tilburg, Beuningen en Dongen zijn aangehouden voor openlijke
geweldpleging en de vierde verdachte, een 34 jarige man uit Dongen is aangehouden voor poging tot doodslag.

Gisteravond rond 20.45 uur raakten in de Zuivelstraat twee mannen van 58 (Tilburg) en 37 jaar (woonplaats onbekend) gewond. Een van hen werd in het gezicht gestoken, de ander in zijn bovenarm. Beiden zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Tilburg en Breda. De politie heeft kort na de melding in de nabije omgeving vier mannen aangehouden in verband met het incident. Ze zijn ingesloten op het bureau. Naar de aanleiding tot het incident stelt de recherche een onderzoek in. De verdachten zijn op het bureau in verzekering gesteld. De slachtoffers raakten niet levensbedreigend gewond.

Politie houdt man aan na aantreffen hennep

RIJEN - Surveillerende agenten controleerden kort na middernacht in de Stationsstraat een personenauto die bestuurd werd door een 24-jarige man uit Hilvarenbeek. Tijdens het aanspreken roken de agenten een sterke wietlucht. Onderzoek wees uit dat de man een doosje met wiet bij zich had. Omdat hij zich niet kon legitimeren hebben de agenten hem aangehouden. De wiet is in beslag genomen.

Politie onderzoekt inbraken

KAATSHEUVEL - De politie onderzoek een inbraak in een
horecagelegenheid die vanmorgen rond 02.00 uur plaats gevonden heeft aan de Hoofdstraat. Door een achterdeur te verbreken lukte het de dader(s) het pand binnen te komen. Op het moment dat ze de kluis wilden forceren trad het alarm in werking. De inbrekers vluchtten vervolgens het pand uit.

OOSTERHOUT - Rond 02.15 uur ontving de Gemeenschappelijke Meldkamer de melding van een inbraak in een sporthal aan de Napoleonlaan. Agenten die ter plaatsen arriveerden zagen dat de deur van de nooduitgang geforceerd was. In de kantine waren enkele goederen buit gemaakt.

Auteur: Desirée brabers

Laatst gewijzigd 25-05-2009 13:03 | © Regio Midden en West Brabant |