Politie Gelderland-Zuid

Dodelijk ongeval

Kesteren, 25-05-2009 o Zondag aan het einde van de middag is bij een aanrijding op de Betuwestraatweg (N320) in Kesteren een 37-jarige vrouw uit Kessel (Lb) om het leven gekomen.

Een 23-jarige motorrijdster uit Tiel reed over de Betuwestraatweg (N320) komende uit de richting van Kesteren. Zij wilde rechtdoor rijden richting Lienden. Een andere motor, bestuurd door een 43-jarige inwoner uit Kessel met de 37-jarige vrouw uit Kessel achterop, kwam uit de tegenovergestelde richting. Deze wilde linksaf de oprit van de N233 inrijden. Hierbij zag hij de tegemoetkomende motor over het hoofd. Om een aanrijding te voorkomen probeerde hij nog wel te remmen. Het gevolg was dat zijn motor onderuit gleed en de duopassagier, de 37-jarige vrouw uit Kessel geraakt werd door de motor van de 23-jarige vrouw uit Tiel.

De vrouw werd met ernstige verwondingen per traumaheli overgebracht naar het UMC St. Radboudziekenhuis. Daar is zij later aan haar verwondingen overleden. De weg werd enkele uren afgesloten voor alle verkeer. (14)

Laatst gewijzigd 25-05-2009 13:54 | © Regio Gelderland-Zuid |