Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Wie wordt het gezicht van Zuideramstel?

25-mei-2009

Bent u inwoner van Zuideramstel en wilt u het gezicht worden van de campagne Allemaal digitaal?

Doen dan zaterdag 23 mei mee aan een officiële fotoshoot voor een campagne over digitale dienstverlening van het stadsdeel. Zowel in het winkelcentrum aan het Gelderlandplein als op het plein in de Maasstraat is een fotograaf en promoteam aanwezig om inwoners van het stadsdeel op de foto te zetten.

Met de campagne Allemaal digitaal wil stadsdeel Zuideramstel bij inwoners en ondernemers onder de aandacht brengen dat er veel digitale mogelijkheden zijn. Bewoners hoeven niet meer voor alles naar het stadsdeelkantoor te komen.

Veel gemeentezaken kunnen mensen tegenwoordig thuis achter hun eigen computer regelen, stelt Portefeuillehouder Dienstverlenen Henk Boes. Voor bijvoorbeeld een uittreksel hoeft men niet meer naar het stadsdeelkantoor. Maar ook een nieuw adres kan digitaal worden doorgegeven via www.zuideramstel.amsterdam.nl. Dat scheelt veel tijd.

Fotoshoot
Voor de campagne zoekt het stadsdeel een aansprekend gezicht. Boes:Iedereen uit stadsdeel Zuideramstel kan meedoen. Het is een fotoshoot voor jong en oud. Dit leek ons leuker dan het simpelweg inhuren van een professioneel model of een keuze maken uit bestaande fotografie.

Uit alle gefotografeerde kandidaten wordt de winnaar geselecteerd. Hij of zij zal te zien zijn in diverse campagne-uitingen zoals advertenties, posters en flyers.

Locaties en tijdstippen
De fotoshoot vindt op zaterdag 23 mei 2009 plaats op de volgende twee locaties: van 10.00 tot 12.30 uur in het winkelcentrum aan het Gelderlandplein. Van 13.00 tot 17.00 uur op het plein in de Maasstraat.