Gemeente Kaag en Braassem

Verspreiding Wmo-krant
wethouder Floris Schoonderwoerd en Fried Elstgeest met Wmo-krant

In de week van 26 tot 29 mei ontvangen de inwoners van de gemeente Kaag en Braassem een Wmo-krant.

Woensdag 20 mei 2009 overhandigde wethouder Floris Schoonderwoerd het eerste exemplaar van de Wmo-krant van de gemeente Kaag en Braassem aan de heer Fried Elstgeest, voorzitter van de Wmo-adviesraad. In de krant wordt uitleg gegeven over de taken van de gemeente die onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) vallen en hoe dat in Kaag en Braassem is georganiseerd. Een krant met veel informatie voor ouderen, vrijwilligers, mantelzorgers en jongeren: kortom voor iedereen!

In de Wmo-krant wordt duidelijk gemaakt welke mogelijkheden er zijn om iedereen zo goed mogelijk te laten functioneren, van jong tot oud, met of zonder lichamelijke of verstandelijke beperking. Het is handig de krant te bewaren, er staat informatie in over zaken waar u misschien nu nog niet mee te maken heeft, maar later in het jaar eventueel wel.

Huis-aan-huis verspreiding
De Wmo-krant wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente Kaag en Braassem. Heeft u de Wmo-krant niet ontvangen, dan kunt u een krant ophalen op verschillende plekken in de gemeente: de receptie van het gemeentehuis, bij huisartsen, apotheek, bibliotheek, zorgcentrum/dienstencentrum Jacobus, Woondiensten Aarwoude in Woubrugge en Wonigbouwvereniging Alkemade in Roelofarendsveen.