Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 25-05-2009

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

OUDENBOSCH - De politie heeft vanmorgen even na 01.00 uur in zijn woning een 52-jarige inwoner uit Oudenbosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn ex-schoonzoon, een 26-jarige man uit dezelfde woonplaats te hebben mishandeld. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Het slachtoffer opende even na middernacht de voordeur van zijn woning omdat zijn ex-schoonvader voor de deur stond. Tijdens een kort gesprek wat volgde sloeg de verdachte het slachtoffer tegen het gezicht. Het slachtoffer viel op de grond waarop de verdachte hem bij de keel greep en deze dicht kneep. De 26-jarige man verloor het bewustzijn. Toen hij bij kwam was de verdachte vertrokken. Gewaarschuwde agenten troffen de verdachte in zijn woning aan en namen hem mee.

Politie haalt dronken automobilist van de weg en vordert rijbewijs in

STANDAARBUITEN - De politie heeft gisteravond rond de klok van 22.00 uur op de Rijksweg de A59 een 44-jarige automobilist uit Sprundel aangehouden voor het rijden onder invloed. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 715 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn
rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor mocht de man het bureau verlaten. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisteravond rond de klok van 19.00 uur op de Arnoldus Asselbergstraat een 58-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aangehouden voor het rijden onder invloed. De man die betrokken was bij een verkeersongeval met uitsluitend materiële schade bleek na aanspreken onder invloed te verkeren. Het lukte hem niet een ademtest op het bureau af te leggen. Agenten vorderden hem zijn medewerking te verlenen aan een bloedproef waaraan hij voldeed. In zijn verklaring gaf hij aan alcoholische dranken gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Minderjarige verdacht van computercriminaliteit

OSSENDRECHT - De politie heeft gisteren een 13-jarige jongen uit Ossendrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van computercriminaliteit. Op het bureau legde hij een bekennende verklaring af.

De politie stelde na een ontvangen aangifte van een 12-jarig meisje uit Bergen op Zoom een onderzoek in. Het slachtoffer meldde dat ze het vermoeden had dat haar MSN gehackt werd. Onderzoek wees in de richting van de 13-jarige jongen. Hij bekende zonder toestemming gebruik te hebben gemaakt van het wachtwoord van de aangeefster en onder een valse naam berichten verspreid had.

Fietster (16) gewond bij verkeersongeval

ROOSENDAAL - Bij een verkeersongeval vanmorgen op de Strausslaan raakte een 16-jarig meisje uit Roosendaal gewond. Ze is met onder andere rugklachten overgebracht naar het Franciscus ziekenhuis in Roosendaal.

Een 30-jarige automobilist uit Roosendaal reed vanmorgen rond 08.15 uur met zijn auto over de Burgemeester Schneiderlaan richting de Commandolaan. Op de kruising met de Strausslaan zag hij het
slachtoffer over het hoofd toen die op dat moment over het
kruisingsvlak reed.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 25-05-2009 14:07 | © Regio Midden en West Brabant |