Gemeente Stein


Aanpassing bushalte en fietsvoorzieningen Michiel de Ruyterstraat

Het college van B&W van Stein heeft het voornemen om de bushalte in de Michiel de Ruyterstraat ter hoogte van het Dorine Verschureplein (noordzijde) aan te passen. De halte zal worden uitgevoerd als haltehaven en zal toegankelijk worden gemaakt voor passagiers met fysieke beperkingen.

In de Michiel de Ruyterstraat aan de zijde van het Dorine Verschureplein zijn er bovendien aanpassingen aan de fietspaden gewenst. Deze aanpassingen aan de fietsvoorziening zijn meegenomen in het ontwerp van de bushalte.

Het conceptplan ligt ter inzage in het gemeentehuis t/m 5 juni 2009. U kunt gedurende deze periode uw opmerkingen schriftelijk aan ons kenbaar maken. Indien u dit liever mondeling doet of als u meer uitleg over de plannen wenst kunt u een afspraak maken met dhr. Adriaanse van de afdeling BORA, tel: 046-4359226.

Schriftelijke opmerkingen kunt u tot en met 5 juni (week 23) richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein.

Het betreft hier een verlenging van de inzage termijn. Belanghebbenden die al hebben gereageerd hoeven dit niet meer te doen.