Ramses Serno benoemd tot algemeen directeur van ASA Student

25/05/2009 14:57

Ad Rem Young Professionals

Almere, 25 mei 2009 - Ramses Serno (42) is per 1 juni 2009 benoemd tot algemeen directeur van ASA Student, het grootste uitzendbureau van Nederland gespecialiseerd in het uitzenden van HBO en WO studenten. Serno is momenteel algemeen directeur van Ad Rem Young Professionals en zal deze functie combineren met zijn nieuwe aanstelling. In zijn rol als algemeen directeur van ASA Student is Serno onder andere verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de positie van ASA Student, het algehele bedrijfsresultaat en het strategisch beleid van de organisatie.

Ramses Serno is inmiddels ruim veertien jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Voor zijn komst als algemeen directeur bij Ad Rem Young Professionals in januari 2007 heeft hij drie jaar gewerkt als algemeen directeur bij Carela - BCR Carrière Coaching. Daarvoor was hij ruim zes jaar in verschillende commerciële- en leidinggevende functies werkzaam bij Tempo Team. Door de diversiteit van zijn eerdere werkzaamheden beschikt Serno over diepgaande kennis van de uitzendbranche.

"Het is voor mij, zeker gezien de huidige economische situatie, een interessante uitdaging om in de functie van algemeen directeur invulling te geven aan de verdere groei van ASA Student en Ad Rem Young Professionals", aldus Ramses Serno. "Doordat zowel ASA Student als Ad Rem Young Professionals zich onderscheiden als professionele en kwalitatieve dienstverleners richting zowel kandidaten als opdrachtgevers zie ik voor de toekomst heel veel kansen. Zeker als de arbeidsmarkt weer aantrekt, zal de vraag naar goed opgeleide HBO en WO studenten en afgestudeerden enorm toenemen. Het binden en boeien van zowel deze doelgroep als die van onze opdrachtgevers vormt momenteel dan ook één van onze speerpunten."

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.adrem.nl

http://www.adrem.nl