Vrouwelijke juristen als Web Working Women

25/05/2009 16:14

People & Company

Vrouwelijke juristen als Web Working Women

Carrière vrouwelijke juristen hoeft niet langer onderbroken te worden dankzij nieuw initiatief.

Het combineren van een juridische carrière en het moederschap is geen gemakkelijke opgave. Veel vrouwen breken daarom bij de komst van kinderen hun carrière in de advocatuur of het bedrijfsleven af en keren vaak niet meer terug in het arbeidsproces.

Legal People heeft het initiatief genomen om vrouwelijke juristen die thuis voor de kinderen zorgen actief in het arbeidsproces te houden. Hiertoe is een online systeem ontwikkeld, waardoor zij vanuit huis hoogwaardig juridisch advieswerk kunnen blijven doen. Zo houden zij hun kennis op peil en blijven zij hun talenten benutten, om wellicht later weer gemakkelijker hun carrière te vervolgen.

Legal People Web Working Women garandeert voor deze vrouwelijke juristen zelfstandigheid en flexibiliteit in tijdsindeling en aantal te werken uren, uiteraard gecombineerd met een uitstekende beloning.

Bovendien kan het bedrijfsleven profiteren van een hoge kwaliteit juridische dienstverlening tegen een zeer scherp tarief.

Het concept van Legal People WWW is ontwikkeld met Favela Fabric, een consultancybureau dat zich toelegt op de organisatie van online vormen van samenwerking en dialoog.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mr Erwin Bouwman, directeur Legal People 020-6125522 of 06-22401535.





http://www.webworkingwomen.nl