Politie Gelderland-Zuid

Getuigen oproep

Nijmegen, 25-05-2009 o Zondagnacht tussen 02.00 en 02.30 uur is een café gelegen aan de Graafseweg overvallen door vier gewapende mannen. Het café is gelegen tussen de Van Oldenbarneveltstraat en de Arend Noorduijnstraat. Dit is het lager gelegen stuk van de Graafseweg naast de oprit van het spoorwegviaduct.

De mannen zijn vermoedelijk in een licht gekleurde auto naar het café gekomen. De vier mannen stapten uit de auto en drie van hen gingen het café binnen. De bestuurder bleef buiten in de auto wachten. De mannen droegen allemaal een bivakmuts. Ook zouden zij allen een vuurwapen in de hand hebben gehad. Tijdens hun bezoek waren er enkele gasten en de eigenaar aanwezig. Eén van hen wist de politie te waarschuwen.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 25-05-2009 15:48 | © Regio Gelderland-Zuid |