KNHS


Harry's Horse Zomerinstructieweken weer van start 25 mei 2009
zomerinstructieweek mennen

1 | 2

Vandaag zijn op het KNHS-centrum in Ermelo onder tropische temperaturen de Harry's Horse Zomerinstructieweken 2009 van start gegaan. Elf weken lang komen ruim 700 enthousiaste deelnemers naar het Federatiecentrum voor leerzame lessen van deskundige intructeurs en vooral veel gezelligheid.

Zoals altijd gaan de Zomerinstructieweken van start met de men-deelnemers. Dit jaar zijn alle instructieweken helemaal volgeboekt, voor sommige weken wordt zelfs een wachtlijst bijgehouden.

Dit jaar komen er heel veel sporttoppers naar Ermelo voor interessante clinics. Naast de instructieve lessen overdag worden ook s avonds de hersenen getraind met interessante activiteiten. Er worden clinics verzorgd door sportpsycholoog Sanne Beijerman, sportarts Ruud Jacobs, Olympisch eventingruiter Tim Lips, Jan van de Broek en Wim Bonhof. Voor de ponyrruiters komt Alexandra van der Peijl langs om meer te vertellen over poetsen, toiletteren en hoe je een pony mooi kunt invlechten.

Opgelet!
In de week SGW paarden van 22 tot en met 26 juni is 1 plekje vrij gekomen. Wil jij ook graag een fantastische week op het KNHS-centrum meemaken? Wees er dan snel bij! Neem contact op met de afdeling Accomodaties op 0577-408280.