FloraHolland


Fitnessmarathon levert bijna EUR 2.500 op voor de Roparun

NAALDWIJK, 25 mei 2009 (persbericht) - Op zaterdag 23 mei organiseerde Roparunteam FloraHolland in samenwerking met Rob's Health Center in De Lier een Fitnessmarathon. Een klein groepje topsporters haalde daarmee EUR 2.750 op, bestemd voor de Roparun. Aankomend Pinksterweekend gaat de Roparun van start vanuit Parijs. De 275 teams komen maandagmiddag aan op de Coolsingel. De Fitnessmarathon in De Lier begon met een uur spinning en een uur krachttraining, gevolgd door cardiofitness en body combat. De drie deelnemers die het hoogste sponsorbedrag binnenbrachten, ontvingen een leuke prijs. Volgend jaar wordt er zeker weer een fitnessmarathon gehouden.

Opbrengst Roparun voor mensen met kanker
De Roparun is een loopevenement waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het is de langste estafetteloop (530 km) ter wereld. De loop vindt jaarlijks plaats tijdens het Pinksterweekend. De opbrengsten van alle deelnemende teams worden besteed aan goede doelen die de kwaliteit van leven van kankerpatiƫnten willen verbeteren onder het motto `leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. Bloemenveiling FloraHolland ondersteunt deelname aan de Roparun. Al elf jaar zetten medewerkers van de veiling zich in voor dit goede doel. Meer over het team en de Roparun is te lezen op www.roparunteam97.nl.

Het Roparunteam van FloraHolland is vanaf vrijdag 29 mei aanstaande live te volgen tijdens de Roparun. Op de live pagina www.roparunteam97.nl komen filmpjes, foto's en verslagen van de belevenissen van het team.