FloraHolland


FloraHolland Aalsmeer bespreekt brandveiligheid met provincie en gemeente

AALSMEER, 25 mei 2009 (persbericht) - Op maandag 25 mei 2009 bracht Commissaris van de Koningin Borghouts (Noord-Holland) een werkbezoek aan FloraHolland Aalsmeer. Ook burgemeester Litjens van Aalsmeer en mevrouw Van de Wiel, brandweercommandant Amsterdam-Amstelland, waren aanwezig. Tijdens het werkbezoek kwamen de ontwikkelingen en de toekomstplannen op het gebied van brandveiligheid op de veiling in Aalsmeer uitgebreid aan bod.

Het bezoek werd welkom geheten door Timo Huges, algemeen directeur van FloraHolland. Na een inleidende presentatie over brandveiligheid door vestigingsmanager Marcel Claessen, kregen de gasten een rondleiding onder begeleiding van Alex Limburg (manager Facility Management FloraHolland Aalsmeer). Hierbij was onder meer aandacht voor de brandwand, de nieuwe vluchtwegaanduiding en de
brandveiligheidsmaatregelen op de gerenoveerde tribunes E/F. Daarna werd per bus een bezoek gebracht aan het onlangs geopende Logistiek Middelen Centrum, waar een zeer moderne sprinklerinstallatie voor optimale brandbeveiliging zorgt. Als laatste nam het gezelschap de nieuwe tankautospuit en de brandweerkazerne op het terrein van FloraHolland Aalsmeer in ogenschouw. Het gevarieerde programma stelde de gasten in staat zich een goed beeld te vormen van de brandveiligheid op marktplaats Aalsmeer. Men was enthousiast over de voortvarende manier waarop de veiling steeds veiliger wordt gemaakt.

Fotobijschrift: (Van links naar rechts) Vestigingsmanager Marcel Claessen, Commissaris van de Koningin Borghouts, brandweercommandant Van de Wiel, burgemeester Litjens, Timo Huges en Alex Limburg bekijken een van de tribunes in Aalsmeer.