Ingezonden persbericht

13e Sdu The Hague Royal Ten is zomers feest geworden met een rood tintje.

Temperaturen van tegen de 25˚ C gaven de 13e Sdu The Hague Royal Ten een feestelijk karakter. De 54 businessteams, waarvan er opvallend veel in een knalrood Sdu Uitgevers shirt liepen, waren de meest in het oog lopende deelnemers aan de prestatie loop. Met dank aan sponsor Sdu Uitgevers was er dit jaar ook nog eens een recordaantal deelnemers. De deelnemers die zich als medewerker of relatie hadden ingeschreven via Sdu Uitgevers liepen bovendien voor een goed doel. In totaal gaat er ¤ 2750,- vanuitt Sdu Uitgevers naar de IMC Weekendschool in Den Haag waar gemotiveerde kinderen van tien tot veertien jaar uit sociaal-economische achterstandswijken aanvullend onderwijs krijgen van professionals die met plezier hun vak uitoefenen. Zo is Sdu Uitgevers in staat om via de Sdu The Hague Royal Ten op twee manieren een positieve bijdrage te leveren aan de Haagse regio.

Volgend jaar wordt een nog groter aantal business teams verwacht, op basis van de

vele enthousiaste reacties en de toenemende belangstelling voor recreatief én prestatiegericht hardlopen. Klik op http://www.pixagogo.nl/5648254105 om een indruk van deze geweldige dag te krijgen.

De Sdu The Hague Royal Ten is een prestatiegerichte en een recreatieve hardloopwedstrijd die één keer per jaar wordt georganiseerd rond het Paleis Huis Ten Bosch met als start- en finishlocatie de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Meer informatie over de route, de afstanden en de tijden kunt u vinden op www.royalten.nl http://www.royalten.nl/> .