Ingezonden persbericht


Persbericht - 20 mei 2009

Radio 5 Nostalgia rechtstreeks vanaf de Tong Tong Fair

Programma's met een Indisch tintje

Radio 5 Nostalgia zendt op 25 mei rechtstreeks uit vanaf de Tong Tong Fair in Den Haag. Luisteraars proeven de Indische sfeer van de Tong Tong Fair door de gesprekken met bijzondere gasten en bezoekers aan het evenement. De zender draait deze dag natuurlijk muziek van artiesten zoals The Blue Diamonds, Anneke Grönloh en Ais Lawalata.

De Tong Tong Fair (voorheen Pasar Malam) is het grootste Euraziatische festival ter wereld en een combinatie van een cultureel festival, een beurs en een eetfestijn. De Tong Tong Fair vindt plaats van 21 mei t/m 1 juni.

De NCRV, EO en RVU maken de gezamenlijke uitzending tussen 14.00 en 19.00 uur. De presentatie is in handen van Hijlco Span, Tom Herlaar, Petra Blokhuis en Rocky Tuhuteru.

Radio 5 Nostalgia

Radio 5 Nostalgia is het sfeervolle publieke radiostation met vooral evergreens uit de jaren 50, 60 en 70 in combinatie met informatie en service. Radio 5 is voor alle luisteraars vanaf 55 jaar. Radio 5 Nostalgia zendt elke werkdag tussen 06.00 en 19.00 uur de programma's Wekker Wakker! (MAX), Toppers van Toen (Avro), Café Kooijmans (KRO), Plein 5 (NCRV), Familie Nederland (RVU) en Open Huis (EO) uit met bekende radiopersoonlijkheden zoals Jan Steeman, Henk Mouwe, Jeanne Kooijmans en Rocky Tuhuteru.

Radio 5 is te beluisteren via de kabel en via de ether op 747 AM (747 kHZ op de middengolf). In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 AM.

Vanaf 23 maart is de muziek van Radio 5 Nostalgia 24 uur per dag te beluisteren via een online livestream op de website van Radio 5.

Voor meer informatie: www.radio5.nl