Lacto-vegetarisch fusion koken op Tong Tong Fair


DEN HAAG, 20090512 -- Op maandag 25 mei en dinsdag 26 mei 2009 laat chefkok Armando Doebar van Heaven of Delight u zien hoe u lekker lacto-vegetarisch fusion kunt koken in het kooktheater op de Tong Tong Fair. U kunt dan ook proeven hoe deze fusion gerechten smaken.

Lacto-vegetarisch fusion koken is het vegetarisch koken zonder gebruik te maken van ei-producten, waarbij melkproducten toegestaan zijn en is een vegetarische manier van koken. Bij fusion koken worden ingrediënten en bereidingstechnieken uit wereldkeukens door elkaar gebruikt. Chefkok Armando heeft deze manier van vegetarisch koken zichzelf aangeleerd. Koken is zijn passie en dit heeft hij meegekregen van zijn ouders.

De moeder van Armando Doebar is lacto-vegetarisch opgegroeid en is heel bedreven in het klaarmaken van lekkere lacto-vegetarische gerechten en zoete lekkernijen. De vader van Armando Doebar was een vlees- en viseter, die de heerlijkste vlees- en visgerechten op tafel kon zetten. Door de manier van koken van beide ouders te combineren met een eigen inbreng is deze lacto-vegetarische fusion keuken ontstaan.

Armando Doebar heeft een horeca-opleiding gevolgd en heeft zijn praktijkervaring onder meer mogen opdoen bij Savarin, De Heeren van Rijswijck en Hotel Sofitel. Sinds 3 juli 2008 heeft Armando Doebar samen met zijn zus een vegetarische delicatessenwinkel geopend aan de Ermelostraat 59 in Den Haag. Armando Doebar en Sarita Doebar zagen een groeiende vraag naar lekkere vegetarische, lacto-vegetarische en veganistische producten, gerechten en zoete lekkernijen, waar de huidige winkels nog niet optimaal in voorzien. Met Heaven of Delight weten ze deze doelgroep regelmatig te verrassen waarbij ze de ontwikkelingen binnen het vegetarisme goed in de gaten houden.

Wanneer kunt u de kookdemonstratie van chefkok Armando Doebar in het Kooktheater op de Tong Tong Fair meemaken:

Maandag 25 mei 2009 om 20.30 uur
Lacto-vegetarisch fusion koken met Armando Doebar van Heaven of Delight uit Den Haag:
Vegetarische kip in Chinese zoetzure saus en champignons met paprika en taugé in een vegetarische oestersaus

Dinsdag 26 mei 2009 om 19.30 uur
Lacto-vegetarisch fusion koken met Armando Doebar van Heaven of Delight uit Den Haag:
Vegetarische garnalen met paprika en tomaat in een pittige Surinaamse kerriesaus

Kijk voor meer informatie op www.heavenofdelight.nl en www.pasarmalambesar.nl

Heaven of Delight
Vegetarische Delicatessen
Ermelostraat 59
2573 TB Den Haag
Hoek Harderwijkstraat
Tussen de Haagse Markt en het Zuiderpark
Tel. 070 346 1009





Ingezonden persbericht