Belgische distributeur Regas is een feit


WOERDEN, 20090525 -- Op 29 april jl. is Regas BVBA opgericht, als eerste internationale distributeur van het Nederlandse ontwikkelplatform Regas, voor de Belgische zorgsector. Regas, dat groot werd bij de Broeders van Liefde, heeft enthousiasme aangewakkerd bij vele organisaties binnen België.

In Gent maakten de handtekeningen van Tom Blok, directeur/eigenaar Regas B.V., en Tom De Clercq, zaakvoerder/eigenaar Regas BVBA, officieel wat lang verwacht was. Het aanhoudende succes van de Regas software op de Belgische markt, dat na de Broeders van Liefde ook interesse heeft gewekt bij vele andere organisaties in België, was reden om de BVBA op te richten. Vertrouwenspartner van de Belgische zorgsector Partezis, heeft daags na de oprichting een intentieverklaring voor preferred partnership getekend.

Regas software biedt generieke mogelijkheden om primaire werkprocessen snel te vertalen naar bruikbare softwaretoepassingen. Binnen de verschillende disciplines van de sector Care wordt Regas gebruikt als elektronisch cliëntdossier (EPD) met volledige ondersteuning in workflow- en documentmanagement en behandelplannen (DBC).
Wijzigingen als gevolg van nieuwe werkomstandigheden zijn, door de unieke beheersmogelijkheden en het flexibele karakter van de software, eenvoudig door te voeren.

Regas B.V. is een landelijke speler en actief binnen de diverse sectoren in Zorg en Welzijn. Regas richt zich op de ontwikkeling en verkoop van procesondersteunende software voor casemanagement, elektronische dossiervorming en workflowmanagement. In de deelsectoren maatschappelijke opvang/vrouwenopvang en maatschappelijke dienstverlening is Regas hiermee marktleider. Regas B.V. maakt onderdeel van de Almende Groep.

Na België zal de distributie van Regas in andere (Europese) landen voortzetten. Op de Duitse en Scandinavische markt zijn de ontwikkelingen reeds in gang gezet. Regas, dat zich meer en meer profileert als ontwikkelplatform, blijkt ook bij uitstek geschikt voor andere sectoren en regio's.

Regas B.V.