HDC Multimedia lanceert Vidblaster 1.0


Verkrijgbaar in Home, Pro en Studio versie

HENGELO, 20090525 -- Vidblaster 1.0, een op PC gebaseerd video productie pakket voor het maken van een live internet uitzending, is op 15 mei officieel uitgebracht. Vidblaster 1.0 is verkrijgbaar in 3 versies.

Een Home versie voor kleine organisaties, sportverenigingen etc die het mogelijk maakt om bv met 2 camera's, 2 videoplayers en audio een livestream weer te geven.
Een Pro versie voor de semiprofessionele gebruiker die door de modulaire opbouw (maximaal 25) naar eigen behoefte kan worden aangepast met extra live camera's, live screen capture, videoplayers of een effect module. De output kan tegelijkertijd een TV signaal of een harddiskopname zijn
Een Studio versie voor video professionals met 100 modules waardoor er geen beperkingen meer zijn en een volwaardige studio wordt verkregen.

Na een internationaal beta test programma van 2,5 jaar biedt Vidblaster 1.0 een naadloze integratie met Adobe® Flash® Media Live Encoder en Microsoft® Windows Media Server®.
En is de eenvoudig te gebruiken live streamer van Vidblaster 1.0 volledig compatible met sites zoals Ustream, Stickam of Justin.tv

Vidblaster wordt momenteel al wereldwijd gebruikt voor het maken van hoge kwaliteit producties, opnames en live streams door een grote verscheidenheid aan afnemers, zoals TV stations, instellingen, geloof georiënteerde organisaties en live manifestaties.

Vidblaster 1.0 is ontwikkeld door Mike Versteeg en wordt in Europa verkocht en ondersteund door HDC Hengelo.

Bijgaand treft U een screenshot aan van de layout van het pakket Vidblaster 1.0.

Hoge resolutiefoto's voor publicatie hebben wij ter beschikking op aanvraag.

Op de website www.vidblaster.nl vindt u verdere informatie en praktijk toepassingen,

voor meer informatie:

HDC Multimedia

Harm Rossing





Ingezonden persbericht