School voor Evangelisatie wordt dit jaar in twee plaatsen gegeven


ZEEWOLDE, 20090525 -- Go and Tell wil door een trainingsschool christenen helpen om op te staan in hun omgeving en te getuigen van God. Want de grote opdracht van Jezus om het evangelie te verkondigen, is iets waar we niet om heen kunnen. We kunnen het niet zo maar naast ons neerleggen, maar zullen in actie moeten komen om de mensen om ons heen te bereiken. Go and Tell heeft het verlangen om christenen op te zien staan in hun omgeving. Om dit aan te wakkeren start Go and Tell in september met een training voor evangelisatie.

Eerder werd de trainingsschool in Amersfoort gegeven, omdat toen het maximum aantal deelnemers tijdig werd bereikt moesten men verschillende mensen teleurstellen. Daarom is ervoor gekozen om dit jaar de trainingsschool in twee plaatsen in Nederland aan te bieden; namelijk in Rotterdam en Zwolle.

"We moeten vrijmoedig zijn om het evangelie overal en met iedereen te delen. Gods grootste zorg zijn de mensen die Hem nog niet kennen. In de hemel kunnen we niemand meer over Jezus vertellen, want daar is iedereen al gered. Dat voorrecht bezitten wij alleen hier op aarde." aldus David de Vos, oprichter van Go and Tell; "Daarom is de beste investering die je op aarde kunt maken: mensen winnen voor Jezus. Evangelisatie moet van een ondergeschoven kindje weer boven aan de top van onze prioriteitenlijst komen te staan.

Durf jij het aan om negen avonden Gods hart te ervaren voor een verloren wereld?". De lessen zullen worden verzorgd door o.a.: Herman Boon, Peter Scheele, Angelo de Munk, Geert Balder, Jaap Dieleman, Gordon van Veelen, Peter de Jong en David de Vos. Zij zullen vanuit hun hart delen wat hen heeft bewogen om een getuige te zijn. Daarnaast zul je veel praktische tips ontvangen over hoe jij effectief het evangelie in jou leefomgeving kunt delen. De training is voor alle leeftijden (vanaf 16 jaar) en zal starten vanaf maandagavond 31 augustus (Rotterdam) en 7 september (Zwolle). Het unieke van de training is dat hij wordt gegeven om de 14 dagen. De cursus zal bestaan uit 9 avonden. Voor iedereen die een getuige wil zijn of voor hen die naar meer vrijmoedigheid verlangen in het delen van het evangelie. We zullen met elkaar Gods hart voor een verloren wereld leren kennen.

Voor meer informatie en opgave ga naar de website www.goandtell.nl.





Go and Tell