Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum: 13-01-2009

Wie: Stichting Energy4All en Joost Hage Golfacademy & Events

Wat: Energy4All Golfdag 2009

Wanneer: maandag 25 mei 2009

Waar: Golf & Country Club Hooge Graven te Ommen

Waarom: De ernst van energie- en stofwisselingsziekten bij kinderen behoeft meer bekendheid.

Golfdag ten bate van Energy4All

Kinderen met een energie-stofwisselingsziekte maken onvoldoende energie. Hierdoor zijn zij snel moe en kunnen ze slechts 100 meter of helemaal niet lopen. Bij niet goed werkende energie-centrales in het lichaam ontstaan problemen in alle organen van het lichaam zoals de hersenen, het hart en de spieren. De ernst varieert van snelle vermoeidheid tijdens het lopen tot overlijden op jonge leeftijd. Vaak worden stofwisselingszieken pas laat ontdekt en er is geen behandeling mogelijk. Door middel van het voor de tweede keer organiseren van een golfdag willen Joost Hage en Gina van Elburg meer aandacht creëren voor de Stichting Energy4All. De Stichting zet zich in om gelden te verzamelen om de diagnostische mogelijkheden te verbeteren en medicijnen te gaan ontwikkelen voor deze groep van ernstig zieke kinderen.

De Energy4All golfdag 2009 zal plaatsvinden op maandag 25 mei op Golf & Country Club Hooge Graven te Ommen. Deze golfbaan is dé ideale locatie voor dit evenement, waarbij bedrijfsleven en meer dan 25 bekende Nederlanders de handen ineen slaan voor dit goede doel. Inmiddels hebben de volgende Bekende Nederlanders al toegezegd aanwezig te zijn en mee te spelen in de wedstrijd of deel te nemen aan de clinic.

Jack van Gelder, Pieter Storms, Joop Alberda, Inge Diepman, Willem van Hanegem, Andreas van der Schaaf (tevens veilingmeester), Bruni Heinke, Joep Sertons, Antonie Kamerling, Marcel Maijer, Jochem Myjer, Hein Vergeer, Jochem van Gelder, Klaas Wilting, John van de Heuvel, Winston Post, Piet Schrijvers, Sebastiaan Labrie, Aristakes Jessayan, Tim Immers, Helga van Leur, Alberto Stegeman,

Olga Commandeur, Angela Groothuizen, Frank de Grave, Willibrord Frequin, Sander Foppele,

Cas Spijkers.

Daarnaast kunnen bedrijven een flight kopen en op deze manier hun bijdrage leveren en tevens genieten van een geweldig all inclusive golfevenement. Joost Hage zal zijn golfshow na de wedstrijd presenteren en na het diner vindt er nog een veiling plaats.

Voor deelnamemogelijkheden en meer informatie kunt u contact opnemen met

Gina van Elburg
Tel 06 20209009, info@joosthage.com
www.joosthage.com, www.energy4all.eu